Известие

Collapse
No announcement yet.

Багажник за ски на 145-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Багажник за ски на 145-ца

Здравейте колеги,

Сезона за ски дойде и искам да се допитам до Вас за багажник за ски и/или сноуборд.

Миналата зама купих един който е с магнити отдолу ама ми надра боята и няма да го ползвам пак.

Та има ли за тия коли нормален багажник - като на другите

Благодаря Ви,
    Alfa Romeo 145 Junior '98 1.6 TS | Газ (Бардолини)

И кво никой няма да подаде ръка !

Comment

Има колега, но монтажа е доста кофти и трудно се намира. Аз имам купуван от чужбина. Но ако ти се занимава може да се пригоди нещо, ако неможеш да си намериш стандартен.
      Alfa 146 1.4 16V TS / 2000
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stealth Покажи съобщение
        Има колега, но монтажа е доста кофти и трудно се намира. Аз имам купуван от чужбина. Но ако ти се занимава може да се пригоди нещо, ако неможеш да си намериш стандартен.
        Мерси, много се чудя как точно се захваща? Ако можеш прати някоя снимка.

Надявах се да получа отговор от сорта: има продават ги едикъдеси.

Comment

В момента нямам снимки, ще се опитам утре да ти изпратя. Но не е толкова страшно - ако надигнеш уплатнителя над всяка врата ще видиш по един щифт. И ако се вземе примерно монтаж за пежо трябва само да се отреже обращането на мотажната планка и да се пробие по една дупка с размера на щифта на нужната височина и всичко е ОК!
          sigpic

Comment

А ако си вземеи и си пригодиш напречни греди, не е толкова трудно да използваш и багажника който имаш, само трябва да намериш начин да го закрепиш на гредите, което не мисля , че ще е много трудно но ще ти излезе доста по-евтино
            sigpic

Comment

Е ти ако имаш напречни греди си готов, ама въпросът е как се закрепват те на 145. Мен пък ме интересува за 156 седан, предполагам, няма разика. БТВ: Аз имам багажник за ски, ама без напречни греди не може да се монтира.
              2014: Deutschland über alles

Comment

някой може ли да ми каже, има ли багажник за 146 или ако има снимки да ми го покаже, защото ми трябва спешно. идеята ми е че трябва да си пренеса матракана леглото, но без багажник (в/у покрива) е забранено.

sigpic
                Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Има едни машинки дето с вакум се закачат на покрива и са много ефикасни, сега не знам дали с повече от 90-100 ще даржът, но за твоята цел мисля, че ще свършат работа. В нас има такива, но са от соц времето, нямам идея дали сега се продават. Ако много държиш мога да снимам ида ти покажа снимки, но най-рано в други ден

П.П. пиши на Л.с. ако искаш, че може да не видя темата пак

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Е ти ако имаш напречни греди си готов, ама въпросът е как се закрепват те на 145. Мен пък ме интересува за 156 седан, предполагам, няма разика. БТВ: Аз имам багажник за ски, ама без напречни греди не може да се монтира.
                    само за пример този който го продадох / да си го ползва колегата със здраве/ го свалих от моята 156 ,http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35441

пп Мисля ,че за 146/145 трябва да е същото - под уплътнението трябва има едни кръгли чопчета влизат в дупките на скобата...
                    ----------
                    145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
                    156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

Working...
                    X